TOTAALRENOVATIE

Huis verbouwen? Zolder of badkamer renoveren? Aanbouw? Bijbouwen? Sauna op maat?
Wij realiseren uw totaalproject van A tot Z.

Bouwen & verbouwen met een solide partner!

Bouwen of  verbouwen zonder stress mag geen loze slogan zijn. Zoals u op onze homepagina kan lezen is ons motto “uitstekende kwaliteit leveren aan betaalbare prijzen”.

Als bouwfirma zijn we flexibel genoeg voor zowel “grote en kleine bouwprojecten”, maar we combineren dit ook met een persoonlijke aanpak waardoor mensen steeds graag naar ons terugkomen.

Ons team

Ons team bestaat uit aannemers die allemaal experts zijn in hun vakgebied, gaande van ruwbouw tot bouwtechnieken zoals elektriciteit, sanitair, verwarming, bezettingswerken, etc.

Zaakvoerder Milan is elke dag op het terrein te vinden om alles in goede banen te leiden. Alles wordt persoonlijk en van dichtbij opgevolgd. Een warme aanpak met grote expertise.

U kan bij ons terecht voor totaalrenovaties, aanbouw, bijgebouwen en sauna’s op maat. Wij realiseren & coördineren uw project van A tot Z.

Ruwbouw

Naast dakwerken & gevelwerken kan u ons in de ruwbouwfase kan u ons inschakelen voor alle soorten ruwbouwwerken:

afbraakwerken

funderingen gieten

chape leggen

vloeren leggen

metselwerken

voegwerken

draagmuren opbouwen

raam en deuropeningen maken

Van huis verbouwen tot bijbouwen 

Wij zijn gespecialiseerd in het omtoveren van verouderde huizen tot moderne woningen, maar het hoeft niet altijd om een woningrenovatie te gaan. Het kan zijn dat u extra ruimte wilt bij bouwen of een bestaande woonruimte wilt aanpakken.

Woningrenovatie

Badkamer renovatie

Zolderrenovatie

Keukenrenovatie

Aanbouw

Bijgebouw

Veranda

Sauna

We zorgen voor de complete afwerking

We zorgen niet alleen voor de structurele bouwwerken, maar ook voor de volledige afwerking zoals het plaatsen van gyproc, binnenpleisterwerken, schilderen, leggen van vloeren, plaatsen van plafonds, isolatie aanbrengen, sanitair, verwarming & elektriciteit.

Ook voor het afwerken van casco woningen kan u ons inschakelen.

Heeft u een project voor ons?